_............................              ........facebooktwitter

De OOGbus ook voor uw organisatie inzetten?

Wist u dat ruim 300.000 Nederlanders slechtziend of blind zijn? Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van deze visuele beperkingen behandeld of voorkomen had kunnen worden! Omdat veel oogaandoeningen geleidelijk ontstaan en in het beginstadium nog geen klachten geven, blijven deze aandoeningen vaak te lang onopgemerkt.
Minder goed kunnen zien leidt tot veiligheidsrisico’s op het werk. In bepaalde arbeidssectoren kunnen deze  grote gevolgen hebben, denk aan de industrie- of transportsector. Tijdige opsporing en behandeling zorgt ervoor dat uw werknemers en/of collega's ‘gezond’ aan het arbeidsproces kunnen blijven deelnemen.

Veiligheid en medewerkerstevredenheid vergroten?
Goed zicht is voor u en uw medewerkers een vereiste om het werk goed uit te kunnen voeren. Is in uw sector veiligheid ook een essentieel onderwerp? Laat dan de ogen van uw medewerkers laagdrempelig testen om vroegtijdig schade te doen beperken of verhelpen. Een compacte OOGbus, ingericht met de meest moderne oogheelkundige apparatuur, bezoekt uw bedrijfslocaties. Met deze lokale service gaat weinig werktijd verloren. Elke medewerker die de OOGbus bezoekt, wordt getest op alle voorkomende diagnoses (waaronder diabetes, maculadegeneratie, staar en glaucoom). Indien nodig, wordt hij direct doorverwezen naar de juiste vervolgstap ter verhoging van het wel-zien.

De OOGbus is volledig ingericht met oogheelkundige apparatuur en biedt de faciliteiten om een kort oogonderzoek uit te voeren. Een HBO-opgeleide optometrist controleert de gezondheid van de ogen, zodat eventuele oogaandoeningen in een vroeg stadium ontdekt kunnen worden. Direct na het onderzoek krijgt de medewerker de uitslag en een professioneel advies.

Sinds de introductie van de OOGbus in 2008 hebben we veel ervaring opgedaan en meer dan 130.000 mensen gescreend. In 2011 is de OOGbus wetenschappelijk geclassificeerd als effectieve screeningsmethode om staar, glaucoom en refractieafwijkingen op te sporen.

Graag treden wij met u in overleg over de mogelijkheden en kansen van de OOGbus voor uw organisatie.

Contact
Heeft u interesse in meer informatie of een vrijblijvende offerte? Dan kunt u contact opnemen met de OOGbus-organisatie via telefoonnummer 010 - 402 34 00 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ontwerp & realisatie: philogirl