_............................              ........facebooktwitter

Partners

De OOGbus werkt onder andere samen met de volgende belangrijke partners:

logo-jeeves              logo ergra         anbo-logo-kleur-groot rotterdam         Logo PZP

Jeeves BV
Jeeves is marktleider in diensten rondom vervoer, begeleiding, aankomst en vertrek bij ziekenhuizen en klinieken. Diensten die door ziekenhuizen aan patiënten en bezoekers worden aangeboden. Waarom alleen valet-parking bij een chique restaurant? Bij een ziekenhuis daar komt het pas echt tot zijn recht. Vanuit dat oogpunt is de service van Jeeves ontwikkeld. Op de OOGbus worden gastheren van Jeeves ingezet en daar is Jeeves bijzonder trots op.

Tel.: 010 - 433 39 21
www.jeeves.nl

Revoir Recruitment
Revoir Recruitment is onderdeel van Ergra Low Vision. Revoir Recruitment is het detacheringsbureau voor de oogheelkunde en de optiek. Zij detacheren optometristen, orthoptisten, TOA's, oogheelkundige OK-assistenten medisch fotografen, opticiens, contactlensspecialisten en optiekmedewerkers en -managers. al meer dan 60 jaar wordt nauw samengewerkt met oogheelkundige praktijken en optiekbedrijven in heel Nederland. De optometristen in de OOGbus zijn werkzaam in Het Oogziekenhuis of worden ingehuurd via Revoir Recruitment.

Tel.: 070 - 311 40 70
Fax: 070 - 311 40 71
www.revoirrecruitment.nl

ANBO Rotterdam
ANBO Rotterdam wil zijn leden, de Rotterdamse 50-plussers, ondersteunen bij het voortzetten van een actief leven. Goed zien en goed blijven zien is hierbij heel belangrijk. Vandaar dat ANBO Rotterdam het initiatief van de OOGbus, echt een initiatief gericht op de toekomst, van harte ondersteunt.

Tel.: 010 - 453 02 13
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.anbo.nl/afdelingen/rotterdam

ontwerp & realisatie: philogirl